Risitë nga WhatsApp në vitin 2022

Pas një viti shumë interesant të vitit të kaluar, në të cilin ata na befasuan me një mori lajmesh të dobishme, shumë shpejt mund të mbërrijnë nga WhatsApp.

Vitin e kaluar WhatsApp i përdori ato dhe mundësoi transferimin e bisedave nga iOS në Android, zhdukjen e mesazheve dhe videove, një mjet për të bërë stickers (ngjitëse)… dhe një ritëm i ngjashëm pritet gjatë vitit 2022.

Një aplikacion me mbi 2.5 miliardë përdorues aktivë së shpejti mund të sjellë reagime ndaj mesazheve. Aktualisht bëhet fjalë për reagime me gjashtë emoji, por që mund të zgjerohen edhe më shumë, shkruan Business Insider.

Sipas disa informacioneve, në përmirësimet e ardhshme, të gjitha grupet e ngjashme do të mund të lidhen në një komunitet, i cili do të ketë një ikonë të ndryshme nga ajo për grupet.

Transferimi i të dhënave nga Android në iPhone është opsioni i radhës që pritet këtë vit, pasi procesi i kundërt është aktivizuar për shkak të numrit të madh të kërkesave gjatë vitit 2021. Prezantimi i këtij opsioni pritet të bëhet së shpejti.

Stickers janë një gjë e rëndësishme në WhatsApp dhe së shpejti do të bëhen më të disponueshme në versionin desktop të WhatsApp.

WhatsApp gjithashtu synon t’u japë më shumë fuqi administratorëve në të ardhmen; kështu ata do të jenë në gjendje ta fshijnë çdo mesazh në grup.

Dhe së fundi, ne WhatsApp janë duke punuar për një opsion që do ta bëjë më të lehtë gjetjen e restoranteve, dyqaneve dhe të ngjashme.