A është kjo e ardhmja e vozitjes Off-Road

Dizajneri kinez Connery Xu, ka krijuar një koncept automjeti Off-Road, i cili padyshim do ta tërheqë vëmendjen e shumë njerëzve që e shohin. Nëse e ardhmja e automjeteve Off-Road do të dukej kështu, është e vështirë të arrihet në përfundimin se shumë do ta kundërshtonin atë.

Automjeti koncept i quajtur The Huntress, përveç që duket krejtësisht futuristik, ka edhe rrota që mund të rregullohen individualisht gjatë vozitjes për ta përballuar terrenin e pabarabartë, për rehati maksimale.

Huntress është një makinë koncepti elektrike Off-Road e projektuar nga dizajneri kinez Connery Xu dhe fotogaleria konceptuale e të cilit mund të shihet KËTU. Kjo makinë me dy ulëse Off-Road ka një sistem të pavarur pezullimi, i cili lejon çdo rrotë të lëvizë në mënyrë autonome dhe të përshtatet me kushte të ndryshme në rrugë ose jashtë rrugës.

Gjysma e karrocerisë së makinës është gjithashtu e aftë të rrotullohet në kushte të ndryshme, të tilla si terrene të pabarabarta dhe rrugë të pabarabarta.

Pjesa e përparme e makinës ka një grup të pazakontë fenerësh që mund të rrotullohen horizontalisht, zbulojnë skicat e Xu të automjetit. Ndërkohë që dritat kthehen, ato zbulojnë një grup tjetër fenerësh, duke u dhënë drejtuesve një shikueshmëri më të mirë në errësirë ​​ose mjegull.

Motori elektrik ndodhet në pjesën e pasme të makinës, ndërsa gomat rezervë janë gjithashtu të vendosura midis dy rrotave të pasme.

Për fat të keq, makina është ende vetëm një koncept për momentin dhe mbetet e paqartë se kur do të jetë funksionale apo kur do të bëhet realitet një ditë. Megjithatë, The Huntress ofron një pasqyrë interesante se si mund të duket e ardhmja e vozitjes Off-Road./Dnevnik.hr