array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(30) "https://kallxo.com/teknologji/"
 }
}

Thyerja e miteve rreth veturave elektrike: Bleni një veturë të re elektrike ose mbajeni një me benzinë ​​ose me naftë të vjetër

Gjatë jetëgjatësisë së tyre, veturat elektrike janë përgjegjëse për shumë më pak CO2 sesa veturat me djegie të brendshme.

Pas një mal kritikash, TikTok prezanton dy opsione të reja që ndërlidhen me prindërit

Pas kritikave se do t’u japë mundësine adoleshentëve të shikojnë video të papërshtatshme, Tik Tok tani u jep prindërve dy mënyra për ta ...

Tash e tutje Snapchat do të jetë i disponueshëm edhe në kompjuterë

Si fillim, ky opsion do të jetë i disponueshëm vetëm për përdoruesit në tregje të caktuara dhe për ata që paguajnë një abonim.

Netflix po zgjeron politikën e tij për ndarjen e fjalëkalimeve

Rregullat e reja janë të vlefshme vetëm në zonën e pesë vendeve në Amerikën e Jugut, por mos u befasoni nëse ato shtrihen edhe në vende ...

Një përditësim i ri në Google Maps do t'i lejojë vozitësit të kursejnë para dhe të ndihmojnë në shpëtimin e planetit

Të gjithë përdoruesit që e përdorin Google Maps janë gjithmonë në kërkim të rrugës më të shpejtë për në destinacionin e tyre. Megjithatë, duket se ...

Kosova eksporton “trurin” e IT-së

E nxitur nga potenciali që ka Kosova në fushën e teknologjisë së informimit dhe komunikimit (IT), kompania gjermane “Borek Solutions” ka hapur zyrë në Prishtinë.