array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(30) "https://kallxo.com/teknologji/"
 }
}

Meta nis valën më të madhe të largimit nga puna të punëtorëve të saj

Kompania "Meta" ka nisur largimet t nga puna në kompaninë e saj. Themeluesi dhe shefi i Meta-s, Mark Zuckerberg, iu drejtua punonjësve pëmes një blogu dhe ua tha ...

Elon Musk shet aksione të Teslas me vlerë 4 miliardë dollarë

Shefi ekzekutiv i Tesla-s, Elon Musk i ka shitur 19.5 milionë aksione të tij në kompaninë e automjetev elektrike, sipas dosjeve të publikuara nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkë...

Google dhe Renault dakordohen të bashkëpunojnë në zhvillimin e një platforme softuerike për automjete

Duke e pasur parasysh faktin se automjetet e sotme janë të mbushura me teknologji, nuk është çudi që ato po quhen gjithnjë e më shumë si kompjuterë me rrota.

Një kombinim i tramvajit dhe autobusit, bateria e të cilit karikohet në 10 minuta

Në përputhje me “planet e gjelbra”, Transporti për Londrën (TfL) është zotuar ta zëvendësojë të gjithë flotën ekzistuese të autobusëve me autobusë elektrikë ...

OKB thirrje Musk-ut t’i respektojë të drejtat e njeriut në Twitter

Komisioneri i Lartë i Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, Volker Tuerk, i bëri thirrje pronarit të ri të Twitter-it, Elon Musk, të sigurojë respektimin e ...

Samsung Galaxy S23 Ultra do ta ketë kamerën me rezolucion 200 MP

Në internet janë shfaqur thashetheme të reja për gjeneratën e ardhshme të telefonave inteligjentë më të fortë të Samsung, pajisje nga seria Galaxy S. Ashtu sikurse këtë ...