array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(30) "https://kallxo.com/teknologji/"
 }
}

Si funksionon GPT-4 dhe si mund të filloni ta përdorni atë në ChatGPT

I lansuar më 14 mars, GPT-4 është pasardhësi i GPT-3 dhe është teknologjia që qëndron prapa chatbotit viral ChatGPT.

Kufjet e Apple mund të kenë opsione të reja të fokusuara në monitorimin e shëndetit

Popullariteti i orëve inteligjente është rritur ndjeshëm pasi këto pajisje pushuan së qeni thjesht ekrane në të cilat shfaqeshin njoftimet nga telefonat inteligjentë dhe kur u zbatuan ...

Inteligjenca Artificiale e Google po vjen në Gmail: Ndihmë në shkrimin e e-maileve dhe dokumenteve

Google së fundmi prezantoi një version të motorit të kërkimit të bazuar në Inteligjencën Artificiale (IA) Bard, i cili, të paktën në fillim, nuk ishte shumë i ...

Projekti P92, rrjeti i ri social që po përgatitet nga Zuckerberg

Pas blerjes së Twitterit nga Elon Musk, u shfaqën disa konkurrentë të vjetër dhe të rinj të këtij rrjeti social, por duket se konkurrenti më i madh ...

Vjen një version i ri dhe dukshëm më i mirë i ChatGPT

Pas prezantimit të chatbotit ChatGPT në fund të nëntorit të vitit të kaluar, filloi gara e Inteligjencës Artificiale, IA, midis kompanive të shumta të teknologjisë.

Inteligjenca artificiale gjen organe të përshtatshme për transplantim më të saktë se sa njerëzit

Ekspertët kanë siguruar rreth 1.12 milionë euro nga Instituti Kombëtar i Britanisë për Kërkime Shëndetësore (NIHR) për një projekt që e përdor inteligjencë...