array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(30) "https://kallxo.com/teknologji/"
 }
}

Aplikacionet më të mira të vitit 2020 vërtetojnë se çfarë viti i çuditshëm ka qenë

Në vitin 2019, zgjedhja e Apple për aplikacionin më të mirë të iPhone ishte një mjet kamere që mund të përdoret për fotografi me ekspozim të gjatë të ...

Dronët: Historia dhe përdorimi i tyre

Teknologjia e dronëve në botë është duke u zhvilluar fuqishëm viteve të fundit. Ndërkohë, shumë pak dihet lidhur me atë se kur u bë fluturimi i parë ...

Kompania Microsoft skedon patentën për regjistrim dhe shënime mbi gjuhën e trupit

Gjigandi teknologjik Microsoft ka skeduar një patentë për një sistem që bën të mundur monitorimin e gjuhës së trupit të punonjësve dhe mimikën (shprehjet e ...

Pse Facebook dhe Apple nuk pëlqehen mes vete?

Rivalitetet e korporatave të mëdha - Coca-Cola dhe Pepsi, Boeing dhe Airbus, McDonald's dhe Burger King - kanë tendencë të kenë një gjë të përbashkët: konkurrencën ...

Bordi Mbikëqyrës i Facebook-ut merr në shqyrtim gjashtë rastet e para

Bordi mbikëqyrës i kompanisë Facebook ka njoftuar rastet e para që do të shqyrtojë për të përcaktuar nëse do të rrëzojë apo do të ...

Robotët po i japin shtytje industrisë së ndërtimit në Evropë

Industria e ndërtimit është me shumë rëndësi për ekonominë e Evropës, duke siguruar rreth 18 milionë vende pune të drejtëpërdrejta dhe duke kontribuar në ...