array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(30) "https://kallxo.com/teknologji/"
 }
}

Trendet teknologjike në vitin 2021: Avionë të shpejtë dhe punë nga shtëpia

Viti i ardhshëm mund të jetë i pakëndshëm për shefat e kompanive më të mëdha të teknologjisë në botë. Janë duke u përshpejtuar pë...

88% e bizneseve nuk bëjnë shitje përmes internetit

Bizneset në Kosovë mbi 80 për qind e përdorin kompjuterin dhe internetin për punë, ndërsa jo edhe për shitje. Anketa e Agjencisë së Statistikave thotë se ...

Whatsapp ndalon punën në miliona telefona nga 1 janari

Një azhurnim i ri i aplikacionit WhatsApp do t'i parandalojë së funksionuari mesazhet në miliona telefona duke filluar 1 janari i vitit 2021, shkruan gazeta britanike Independent.

Telefonat më të mirë për vitin 2020

Prodhuesit e telefonave po inovojnë dhe evoluojnë më shpejt se asnjëherë më parë, ndërkohë që viti 2020 ka qenë një nga vitet më interesante për telefonat e menç...

Kujt, qysh dhe pse Google ka të drejtë t’ia fshijë llogarinë dikujt?

Google i ka ndryshuar politikat e saja të fshirjes së të dhënave dhe llogarive të përdoruesve në shërbimet e saj. Me fjalë tjera, Google ka azhurnuar “rregullat ...

WhatsApp do ta aplikojë zërin dhe videon edhe për komjuterët statikë

Aplikacioni i Kompanisë së Facebook, WhatsApp, do ta prezantojë verzionin e ri të këtij aplikacioni me zë dhe video edhe për kompjuterat statikë. Vendimi për ti lehtë...