Postet nga: zyrtari

Pezullohet nga puna zyrtari që dyshohet se mori rreth 6 mijë euro ryshfet

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka pezulluar nga puna zyrtarin e saj, L.G., i cili javën e kaluar është arrestuar nga Policia e Kosovës në...

Zyrtari i arrestuar për ryshfet në Ministrinë e Kulturës, Gjykata merr këtë vendim ndaj tij

Gjykata Themelore në Prishtinë ka njoftuar se ka caktuar masën e paraburgimit ndaj zyrtarit të Ministrisë së Kulturës, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer ...

Zyrtari i arrestuar i Ministrisë së Kulturës dyshohet se mori ryshfet rreth 6 mijë euro

Një zyrtar i Ministrisë së Kulturës është arrestuar të martën nga Policia e Kosovës, pas dyshohet se ka marrë 5,850 euro ryshfet nga përfitues të subvencioneve.

Arrestohet zyrtari i Qendrës së Regjistrimit të Automjeteve në Malishevë

 

Një zyrtar i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë i infektuar me COVID-19

Një zyrtar i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë është infektuar me COVID-19.

Kanoset verbalisht zyrtari në vendin e punës në Deçan

Një zyrtar në Qendrën për Punë Sociale është kanosur verbalisht nga një burrë në vendin e tij të punës.

Fushë Kosovë- arrestohet zyrtari i gjendjes civile për falsifikim

Një zyrtar i gjendjes civile në Fushë-Kosovës është arrestuar gjatë ditës së djeshme për keqpërdorim të detyrës zyrtare, falsifikim të dokumenteve dhe legalizim i ...

Arrestohet zyrtari i regjistrimit të veturave dhe sekseri

Policia shqiptare ka arrestuar një zyrtar të Regjistrimit të Mjeteve në Drejtorinë Rajonale të Transportit Rrugor dhe një sekser, pasi i kishin kërkuar të holla një qytetari për ...