Postet nga: Zyra e Rregullatorit të Energjisë

Importimi i energjisë mbi 1 milion euro në ditë, deklarohet ZRRE-ja

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), ka thënë se aktualisht KEK-u është duke prodhuar rreth 600 megavat energji elektrike në orë, duke qenë nën konsumin e energjisë, i cili ë...

KALLXO.com fiton betejën kundër ZRRE-së për qasje në dokumentet publike

KALLXO.com ka fituar betejën kundër Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) për qasje në dokumente publike.

KEK bleu energji elektrike nga kompania sllovene që s`kishte licencë

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka konstatuar se Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), kishte blerë energji elektrike nga kompania sllovene ‘Holding Slovenske Elektrarne d.o.o’, e cila ...

ZRrE: Është shqiptuar gjobë në vlerë 11 milionë euro ndaj KEDS-it dhe KESCO-s për moskryerje të obligimeve

Anëtarët e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) para deputetëve të Komisionit për Ekonomi kanë bërë të ditur se ZRrE ka shqiptuar ...

Pal Lekaj: Diskriminuese rritja për qytetarët e Kosovës, kur paguajmë miliona për rrymën në veri

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj dhe kryetari i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu, kanë debatuar për kërkesën e ZRrE-së për shtrenjtimin ...

Vazhdon të jetë i hapur konkursi për dy anëtarë të bordit të ZRRE-së

Vazhdon të jetë i hapur konkursi për dy anëtarë të bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë. Konkursi është hapur më 4 janar dhe do të jetë i ...

Ngrohja në Gjakovë nuk do të fillojë nga 15 tetori

Në përputhje me dispozitat ligjore në fuqi sezoni i ngrohjes për Ngrohtoren në Gjakovë është i paraparë që të fillojë prej datës 15 tetor të vitit aktual deri ...

Diskutohet shkarkimi i Bordit të ZRRE-së në Komisionin për Ekonomi

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti e ka shqyrtuar mocionin e dhjetë deputetëve të Grupit parlamentar të LDK-së, për shkarkimin e Bordit të Zyrë...