Postet nga: Zyra e Prokurorit te specializuar

Musliu deklarohet pas raportimit të Inspektorit të përgjithshëm të AKI-së

Deputetja e Partisë Demokratikë të Kosovës, Ganimete Musliu ka folur lidhur me ftesën që është bërë Inspektorit të përgjithshëm të AKI-së Burim Ramadani nga e ...

Inspektori i Përgjithshëm i AKI-së ftohet nga Zyra e Prokurorit të Specializuar si dëshmitar

Agjencia Kosovare e Inteligjencës ka njoftuar se Inspektori i Përgjithshëm i saj, Burim Ramadani është ftuar si dëshmitar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar.

Mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së kërkon të dijë origjinën e materialeve shfajësuese

Mbrojtja e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka kërkuar që të dijë nëse materialet shfajësuese që po nxjerrë Zyra e Prokurorit të Specializuar e ...

Hysni Gucati: Jam i pafajshëm kundrejt akuzave të prokurorisë

Ish-kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës, Hysni Gucati gjatë deklarimit të tij në Dhomat e Specializuara të Hagës ka thënë se është i pafajshë...

Cadman: Prokuroria nuk mund të vërtetojë akuzat ndaj Nasim Hardinajt

Avokati i Nasim Haradinajt, Toby Cadman në Dhomat e Specializuara të Hagës ka deklaruar se Zyra e Prokurorit të Specializuar ka dështuar që të vërtetojë akuzën ...

Avokati i Gucatit: Gjykata Speciale duhet të ndjekë edhe krimet e kryera nga serbët

Në seancën që po zhvillohet në Dhomat e Specializuara të Hagës, avokati i të akuzuarit Hysni Gucati, Jonathan Elystan Rees ka thënë se Zyra e Prokurorit të ...

ZPS: Dëshmitarët u dëmtuan nga të akuzuarit me publikimin e emrave të tyre

Në vazhdimin e seancës së parë për fjalën përmbyllëse ndaj Gucatit dhe Haradinajt, ZPS-ja ka bërë publike disa prova ku Gucati shprehet se në...

Mbrojtja: Zyra e Prokurorit të Specializuar nuk po i respekton afatet për nxjerrjen e materialeve

Avokatët e ish-eprorëve të UÇK-së, të cilët janë të paraburgosur në Hagë, janë ankuar në Gjykatën Speciale se Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) nuk ...