Postet nga: zyra e kryeministrit

Organizatat ndërkombëtare me thirrje urgjente për Qeverinë të rishqyrtojë ligjin e propozuar për KPM-në

Organizatat prestigjoze ndërkombëtare dhe rajonale i janë bashkuar kërkesës së Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës (AGK) dhe Këshillit të Mediave të Shkruara të ...

Kurti takoi mbrëmë deputetë pjesëmarrës të konferencës ndërkombëtare parlamentare “E ardhmja e transportit”

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, mbrëmë ka qenë pjesë e darkës në kuadër të konferencës parlamentare ndërkombëtare me temë "E ...

Reagon edhe Emilija Rexhepi për subvencionet e Qeverisë për komunitetet: Janë dhënë për organizata të panjohura dhe të dyshimta

Ndaj mënyrës se si janë shpërndarë subvencionet e Qeverisë së Kosovës përmes Zyrës për Çështje të Komuniteteve për organizata joqeveritare nga radhë...

Zyrës së Kryeministrit i ‘humb’ gjipi që ia kishte dhënë në shfrytëzim ish-kryetarit të Leposaviqit Zoran Todiq

Ndonëse ka më shumë se 6 muaj që ka dorëzuar mandatin për të qeverisur me Komunën e Leposaiviqit Zoran Todiq nuk e ka dorëzuar edhe gjipin ...

Qeveria: Kurti nuk ka pasur ftesë specifike për takimin e nesërm për Asociacionin

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu, thotë se kryeministri i vendit, Albin Kurti, nuk ka pasur ftesë të personalizuar për takimin e nesë...

Ish-drejtori për buxhet dhe financa në Zyrën e Kryeministrit dënohet me dy vjet burg për mashtrim

Me dy vjet burg dhe pesë mijë euro gjobë është dënuar Zahir Bajrami, ish-drejtori për buxhet dhe financa në Zyrën e Kryeministrit.

Udhëzimi administrativ i qeverisë, naftëtarëve u lejohet fitimi deri në 12 centë për litër

Nëpërmjet udhëzimit administrativ, Qeveria e Kosovës ka përcaktuar se marzha tregtare e lejuar (fitimi) për naftëtarët në Kosovë është 2 centë për ...

Agjencia e Statistikave të Kosovës rikthehet në Kryeministri

Qeveria e Kosovës ka rikthyer Agjencinë e Statistikave të Kosovës nën Zyrën e Kryeministrit.