Postet nga: Zyra e BE-së në Kosovë

Apostolova kërkon të lihen anash dallimet politike dhe debatet e padobishme

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka bërë thirrje që të lihen anash dallimet politike dhe debatet e padobishme në rrethana të tilla urgjente.

MZhE e konsideron 'shumë të lartë' tarifën e vendosur nga ZRrE

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka marrë vendim që të rrisë sasinë e energjisë solare e cilat do të përfitojë tarifa nxitëse.

Zyra e BE-së kundër vendimit të ZRrE-së për favorizim të investitorëve

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka marrë vendim që të rrisë sasinë e energjisë solare e cilat do të përfitojë tarifa nxitëse.

Pazari i fushatës, mal me konkurse nëpër ministri

Duke qenë para një vakuumi ligjor dhe në kohën kur partitë politike u bënë gati për fushatë, ekzekutivi në dorëheqje nuk qëndroi pasiv në kë...

Vdekja në vendin e punës, Zyra e BE-së kërkon përgjegjësi nga kompanitë dhe Inspektorati

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka reaguar pas vdekjes së një punëtori në vendin e tij të punës në Milloshevë.

VV kërkon kthimin e procesit për noterët e rinj në pikën 'zero'

Ish- kryesuesja e Komisionit për Legjislacion në legjislaturën e gjatë të Kuvendit të Kosovës, Albulena Haxhiu, ka thënë se procesi i noterëve të rinj duhet ...

Misioni i BE-së për zgjedhjet: Nuk na intereson rezultati, por procesi

Zyra e BE-së në Kosovë është shprehur e gatshme përmes ekipit vëzhgues të monitorojë zgjedhjet nacionale të 6 tetorit në Kosovë dhe kanë kërkuar që gjithë procesi zgjedhor ...

Zyra e BE-së: Nuk po funksionojnë gjërat ashtu siç duhet për sigurinë në vend

Më qëllim të rritjes së sigurisë dhe shëndetit në vendin e punës, është lansuar fushata ‘Vendet të shëndetshme të punës – Menaxhimi i substancave të rrezikshme 2019”, ...