Postet nga: zyhdi haziri

Dështon të mbahet seanca ndaj shefit të urbanizmit në Novobërdë

Në Gjykatën e Gjilanit ka dështuar të mbahet seanca në rastin ku për keqpërdorim të detyrës zyrtare po akuzohet shefi i urbanizmit në Novobërdë ...

Gjyqtari kalon në Gjykatën e Apelit, nuk mbahet seanca ndaj zyrtarit të Novobërdës

Selatin Beqiri, shef i urbanizmit në Komunën e Novobërdës, është dashur të dalë para gjykatësit për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë ...

Gjyqtari kalon në Gjykatën e Apelit, nuk mbahet seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Kush është Zyhdi Haziri, gjyqtari nga Gjilani i zgjedhur anëtar në Gjykatën e Apelit?

Zyhdi Haziri, i cili është gjyqtar në Departamentin për Krime të Rënda në Gjykatën e Gjilanit, në mbledhjen e fundit të Këshillit Gjyqësor të Kosovë...

Kamenicë, i akuzuari për vrasjen e gruas do të mbrohet në heshtje

Nuhi Mavrovqani, i akuzuar se e ka vrarë gruan e tij në Kamenicë, sot ka dalë para gjykatësit në Gjilan për t’u përballur me aktakuzën ...

Njëri i akuzuar në spital, zvarritet gjykimi ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Gjykimi për grabitje në Gjykaten e Gjilanit

Mungon avokati, dështon gjykimi i grupit të dyshuar për grabitje të 65 mijë eurove

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje, por seanca ...

Seancë në Gjykaten e Gjilanit

Njëri i akuzuar në spital, dështon seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...