Postet nga: Zoran Gjukiq

Dëshmitari identifikon të akuzuarin për vrasjen e shqiptarëve në lagjen e Pejës

Një i mbijetuar nga vrasjet dhe largimet e shqiptarëve në Pejë që ndodhën më 29 mars të vitit 1999 deklaroi se i akuzuari për krime lufte, Zoran Gjukiq, është ...

Masakra në Pejë, dëshmitari: Serbët i vranë 4 veta para syve të mi

Në gjykimin e Zoran Gjukiqit, i akuzuar për krime lufte ndaj civilëve shqiptarë në lagjen “Kristal” të Pejës, ka dëshmuar edhe i mbijetuari i kësaj ...

‘Ky ma mori vëllain’: Dëshmitarja qan kur kujton momentin si ia vranë vëllain ushtarët serbë në Pejë

Seanca u desh që të ndërpritej për 5 minuta në kohën kur Valbona Berisha kujtoi në sallën e gjykatës në Prishtinë momentin e fundit kur e ...

Gjykimi për krime lufte, Gjukiq sillet i prangosur në Gjykatë - Pamje

Zoran Gjukiq, i akuzuar për krime lufte ndaj civilëve shqiptarë në lagjen "Kristal" të Pejës në mars të vitit 1999, është sjellë i prangosur para gjykatës së ...

Gjykimi për krime lufte: Dëshmitarja flet për vrasjen e burrit dhe kunatit në Pejë në mars 1999

Në gjykimin ndaj Zoran Gjukiqit, i akuzuar për krime lufte në lagjen ‘Kristal’ të Pejës, u dëgjua dëshmitarja Mihrije Zeqiraj.

Prokuroria sfidon alibinë e të akuzuarit për vrasjen e shqiptarëve në lagjen ‘Kristal’ të Pejës

Sot ka filluar gjykimi ndaj Zoran Gjukiqit akuzuar për vrasjen e civilëve shqiptarë në lagjen Kristal të Pejës në kohën e luftës në vitin 1999.

Mungon avokati, nuk mbahet seanca për vrasjen e 33 shqiptarëve në Pejë gjatë luftës

Zoran Gjukiq, akuzohet nga Prokuroria Speciale sepse në muajt mars-prill të vitit 1999 në lagjen  ‘’Kristal’’ të Pejës, si pjesëtar i grupeve kriminale të veshur me uniforma policore, ushtarake ...