Postet nga: Zoran Gjokiq

Të dënuarit për krime lufte Zoran Gjokiq i konfirmohet dënimi

Gjykata Supreme e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se të akuzuarit Zoran Gjokiq i është refuzuar kërkesa për mbrojtje të ligjshmërisë ...

Gjykata e Apelit vërteton dënimin e Zoran Gjokiqit me 12 vite burgim për akuzat e krimeve të luftës

Gjykata e Apelit vërteton dënimin e Zoran Gjokiqit me 12 vite burgim për akuzat e krimeve të luftës

VIDEO: Krimet e luftës në Pejë, 12 vjet burgim për Zoran Gjokiqin

Gjykata e Prishtinës ka shpallur aktgjykimin në rastin e Zoran Gjokiqit, i akuzuar për krime lufte, të kryera sipas Prokurorisë Speciale gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen “...

12 vite burgim për Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte

Gjykata e Prishtinës, ka shpallur aktgjykim dënues për Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në Lagjen “Kristal” dhe “...

Prokuroria, kërkon të dënohet i akuzuari për krime lufte, Zoran Gjokiq

Në gjykimin ndaj Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen Kristal të Pejës, është dhënë fjala përfundimtare.

Prokuroria ndryshon aktakuzën ndaj të akuzuarit për krime lufte, Zoran Gjokiq

Prokuroria Speciale e ka zgjeruar aktakuzën ndaj serbit të akuzuar për krime lufte, Zoran Gjokiq.

Gjykimi për krime lufte, dëshmitarja thotë se në Pejë ka qenë edhe një tjetër Zoran Gjokiq

Në gjykimin ndaj Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen Kristal të Pejës, kanë dhënë dëshminë e ...

Krimet e luftës - I akuzuari Zoran Gjokiq ballafaqohet me deklaratat e dëshmitarëve

Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen Kristal të Pejës, është ballafaquar sot në Gjykatë me deklaratat e dë...