Postet nga: zkm

Komuna e Ranillugut, nuk ka plan vjetor për mbështetje financiare për OJQ-të

Komuna e Ranillugut, nuk e ka dërguar në Zyrën e Kryeministrit, Planin Vjetor për subvencionimin e Organizatave Joqeveritare. Kështu ka njoftuar Auditori i Përgjithshëm ...

Këto janë projektet për të cilat aplikon Kosova në Kornizën Investuese për Ballkanin Perëndimor

Në takimin e radhës të Komisionit për Planifikim Strategjik janë miratuar tri aplikacione me të cilat Kosova do të aplikojë në raundin e 25-të të asistencës teknike ...

Zyra e Kryeministrit deklarohet për opinionin e Komisionit të Venecias rreth Projektligjit për qeverinë

Zyra e Kryeministrit të Kosovës, ka bërë të ditur se ka pranuar dhe mirëpritur Opinionin e Komisionit të Venedikut mbi Projektligjin për Qeverinë e Republikës ...

Hoti: Dhuna ndaj gruas duhet të çrrënjoset

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se dhuna ndaj gruas është një fenomen që duhet të çrrënjoset. Sipas tij është e rëndësishme që gratë të kenë trajnimin ...

Kryeministri Hoti shkarkon Rashit Qalajn

Zyra e Kryeministrit të Kosovës ka njoftuar që kryeministri Avdullah Hoti ka shkarkuar Rashit Qalajn nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës.

Pas rekomandimit të BIRN-it, 20 kandidatë eliminohen nga gara për borde të ndërmarrjeve

Zyra e Kryeministrit i ka eliminuar nga gara të gjithë kandidatët që kanë qenë në politikë në 36 muajt e fundit dhe që bien kundërshtim me kërkesën ...

Auditori: Zyra e kryeministrit rrezikon të humb ndihmën e ekspertëve të SIDA-s

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka publikuar raportin e auditimit të performancës për projektin “Zhvillimi i Kapaciteteve në Procesin e Bërjes së Politikave dhe Koordinimit në ...

Interpretimi ligjor që eliminoi Blerand Stavilecin nga gara për drejtor të KEK-ut

Kryeshefi ekzekutiv i ndërmarrjeve publike të Kosovës duhet të jetë i pavarur, ashtu siç kërkohet edhe për anëtarët e tjerë të Bordit të drejtorë...