Postet nga: Zhvillimi ekonomik

Mehmeti: Rritja e kredive në sektorin bankar, kontribues i rëndësishëm në ekonomi

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka prezantuar në forumin e Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, zhvillimet e fundit në sektorin financiar dhe masat e ...

Cili është programi ekonomik i Qeverisë Kurti?

Programi qeverisës 61-faqësh i Qeverisë Kurti e ka prioritet menaxhimin e pandemisë COVID-19 dhe ringjalljen ekonomike.

Premtimet e LDK-së për zhvillim ekonomik

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për zhvillimin ekonomik. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, IRDK dhe LDK shpalosën programet ...

Premtimet e AAK-së për zhvillim ekonomik

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për zhvillimin ekonomik. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, IRDK dhe LDK shpalosën programet ...

Premtimet e IRDK-së për zhvillim ekonomik

Të ftuarit në emisionin “Debat Pernime” debatuan për zhvillimin ekonomik. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, IRDK dhe LDK shpalosën programet ...

Zhvillimi ekonomik në #DebatPernime - LIVE

Zotimet e partive politike për zhvillim ekonomik, partive të cilat garojnë për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 14 shkurtit 2021, sonte në #DebatPernime.

Planet e Vetëvendosjes për zhvillimin ekonomik

Rozeta Hajdari, ish-ministre e Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike në Qeverinë Kurti, ka thënë se në rast se vijnë në pushtet, do të ndihmojnë prodhuesit vendor.

Pandemia godet ekonominë, 35 biznese të rëndësishme "i kanë ndalë investimet" në Kosovë

Gjendja e rëndë e krijuar pas fillimit të pandemisë ka ndikuar në mbylljen e një numri të madh të bizneseve derisa disa biznese nuk janë mbyllur me shpresën ...