Postet nga: zhdukja e Biznesmenit

Gjykata vendos për dy të dyshuarit për zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve ndaj N.V dhe Xh.V, të dyshuar në rastin e zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi.

Dosja e prokurorisë: Të dyshuarit i kanë ofruar veturën të dyshuarit kryesor për rrëmbimin e biznesmenit Bedri Rexhepi

Dje janë arrestuar dy të dyshuarit, N.V dhe Xh.V, për zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi më shumë se një vit më parë.

Sot mbahet seanca ndaj dy të dyshuarve për zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Sot do të mbahet seanca ndaj dy të dyshuarve për zhdukjen për më shumë se një vit të biznesmenit Bedri Rexhepi, ku do të vendoset në lidhje me ...

Arrestohen edhe dy persona në lidhje me zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Më shumë se një vit nga zhdukja e biznesmenit Bedri Rexhepi, janë arrestuar edhe dy persona në lidhje me rastin e zhdukjen e tij.

Arrestohet një grua për rastin e zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi

Në grua është arrestuar të premten në lidhje me zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi.

Zhdukja e biznesmenit Bedri Rexhepi, Prokuroria jep detajet për veprimet e ndërmarra

Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka njoftuar se për çështjen penale të rastit të zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi, Prokurori i Shtetit është duke punuar me seriozitetin maksimal dhe me ...