Postet nga: #zgjedhjet2019

Dështimi i Andin Hotit, nuk i besohet ulësja në Kuvend

Djali i veprimtarit të shquar Ukshin Hoti, po ashtu kandidat për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Andin Hoti, nuk ka marrë besimin për ...

Dështon nipi i Adem Grabovcit, se kalon pragun për deputet

Kandidati për deputet nga PDK-ja, Valon Grabovci, njëherit nip i Adem Grabovcit nuk ka arritur të marrë besimin për të hyrë në Kuvend.

Dështon Blerim Kuçi, nuk i merr votat për deputet

Ish deputeti nga rradhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Blerim Kuçi, nuk i ka siguruar votat për deputet.

Shyqiri Bytyqi jashtë Kuvendit të Kosovës

Ministri në largim i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, nuk do të jetë pjesë e Kuvendit të ardhshëm të Kosovës.

Dështimi i Muharrem Nitajt, nuk i siguron votat për deputet

Ish deputeti i AAK-së, Muharrem Nitaj, edhe përfundimisht nuk do të jetë deputet në Kuvendin e ardhshëm të Kosovës.

Kryetari i Obiliqit nuk arrin të bëhet deputet

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, nuk i ka fituar votat e duhura për tu bërë deputet.

Dështimi i Burim Ramadanit për t'u bërë deputet

Zëvendësministri i ministrisë së Mbrojtjes, Burim Ramadani, nuk ka arritur të bëhet deputet.

Totaj nuk bëhet deputet, i dështon përkushtimi në politikë

Kandidati e PDK-së, Shaqir Totaj, nuk ka arritur të përfaqësoj votuesit në Kuvend në këtë legjislaturë.