Postet nga: zgjedhjet në Podujevë

Zgjedhjet në Podujevë nën panikun nga coronavirusi - Naser Ramadani: Janë marrë të gjitha masat

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka folur për procesin e nesërm të zgjedhjeve për kryetar komune në Podujevë.

KQZ thotë se është pajisur me mjete higjienike për zgjedhjet në Podujevë

 

Debat i ashpër Bulliqi - Rudari

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Çka premtuan kandidatët për kryetar të Podujevës për heqjen e mbeturinave

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Premtimet e Naim Fetahut për Podujevën

Në debatin e sontëm “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme deri ...

Premtimet e kandidatit të LVV për Podujevën

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Rudari sqaron shtrimin e asfaltit dhe shpalljen e konkurseve para zgjedhjeve në Podujevë

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë nënkryetar i Komunës së Podujevës dhe ushtrues detyre i kryetarit pas dorë...

Kurti nuk shkon në fushatë më veturë zyrtare (FOTO)

Sonte, dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Podujevë po mban tubim zgjedhor me të rinjtë e kësaj komune.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!