Postet nga: zgjedhjet ne podujeve 2020

Dy komuna të Kosovës pa kryetarë, pandemia nuk lejon zgjedhjet

Dy komuna në Kosovë kanë mbetur pa kryetarë dhe aktualisht po shqyrtohet mundësia e organizimit të zgjedhjeve të jashtëzakonshme. Në Komunën e Podujevës zgjedhjet ishin shpallur ...

KQZ: Nuk ka arsye për anulim apo shtyrje të zgjedhjeve në Podujevë

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, kryetarja Valdete Daka tha se është shqyrtuar situata dhe KQZ-ja nuk e ka parë të arsyeshme anulimin apo shtyrjen e zgjedhjeve ...

Naim Fetahu: Gratë do të kenë 50 për qind të posteve drejtuese në Komunën e Podujevës

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës, Naim Fetahu, premtoi se meqë është ekonomist me profesion do të punojë shumë në drejtim të ekonomisë dhe për të ...

Premtimet e Bulliqit për barazinë gjinore në udhëheqjen e drejtorive komunale

Në debatin me kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës, ata treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme deri në zgjedhjet e ...

Naim Fetahu premton funksionalizimin e Spitalit të Podujevës

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës Naim Fetahu duke folur për çështjet e shëndetësisë tha se do të funksionalizohet Spitali i Podujevës.

Naim Fetahu: Do t’i eliminoj deponitë e mbeturinave

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës Naim Fetahu ka premtuar se nëse ai zgjidhet kryetar Komune nuk do të ketë mbeturina dhe se do t’i ...

Fetahu: Kundërkandidatët e mi fajtorë për gjendjen në arsim, në shkolla do të ketë sapunë

Kandidati për kryetar të Podujevës nga radhët e PDK-së, Naim Fetahu, premton që do të rregullojë çështjen në arsim në këtë komunë.

Premtimet për ndarjen e pronave nga kandidatët për kryetar të Podujevës

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...