Postet nga: zgjedhjet lokale 2017

Debat Pernime Sonte për Ferizajn

Kandidatët për kryetarë të komunës së Ferizajt në zgjedhjet e 22 tetorit do të përballen sonte në Debat Pernime në orën 19:45 në TV21.

Mustafa do Debat për Punët e Kryera në Prishtinë

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka kërkuar sot debat për punët e kryera në Prishtinë nga LDK-ja dhe Vetëvendosja.

Debat Pernime për Prishtinën

Mbrëmë në Debat Pernime u përballën kandidatët për kryetar të komunës së Prishtinën.

Planet e Kandidatëve për Ajër më të Pastër në Prishtinë

Pretenduesit për ta marrë në drejtim Kryeqytetin e Kosovës dhanë zotimet e tyre për çështjet ambientale për Prishtinën.

‘Kunxhat’ Ndërmjet Rivalëve të Prishtinës

Pengesat rrugore si mbrojtje e trotuareve që Kryetari aktual i Prishtinës, Shpend Ahmeti i ka vendosur në Prishtinë gjatë mandatit të tij u kthyen në metaforë të kritikave në ...

Lirak Çelaj: Do ta Padis KEK-un

Kandidati i PDK-së për kryetar të Prishtinës, Lirak Çelaj, paralajmëroi se në rast të fitores në zgjedhjet e 22 tetorit, do të ngritë padi ndaj KEK-ut në rast ...

Kur do të Çlirohen Trotuaret e Prishtinës?

Shtatë kandidatë që synojnë të udhëheqin me Kryeqytetin e Prishtinës kanë dhënë planet e tyre për çlirimin e hapësirave publike që janë të uzurpuara.

Selim Pacolli: Do ta Zhvendosim Administratën nga Qendra e Prishtinës

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Selim Pacolli, premtoi zhvendosjen e administratës qendrore të shtetit dhe kampusin universitar nga qyteti i Prishtinës në një vend ...