Postet nga: zgjedhjet e jashtëzakonshme

Serbia shpall zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare më 17 dhjetor

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka nënshkruar dekretin për shpërndarjen e Kuvendit dhe ka shpallur zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare për 17 dhjetor, raporton RTS.

VIDEO - Lajçak flet në lidhje me nisjen e mandatit të kryetarëve të rinj në katër komunat në veri

Përfaqësuesi i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Mirosllav Lajçak, pas takimit me përfaqësues të shoqërisë civile në veri të Kosovës është ...

Vuçiq: Ndryshime tektonike në veri të Kosovës

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha se gjatë zgjedhjeve të jashtëzakonshme lokale të mbajtura më 23 prill në katër komunat në veri të Kosovës, "kanë ndodhur ndryshime ...

Zgjedhjet në veri, KQZ kontraktoi mbi 11 mijë euro për fletëvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), nëpërmjet platformës elektronike për prokurim publik në Kosovë “e-prokurimi” ka njoftuar se ka nënshkruar kontratë për shtypjen, paketimin dhe ...

Hapet afati i regjistrimit të votuesve jashtë Kosovës për zgjedhjet në Zveçan dhe Leposaviq

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se më 6 dhjetor ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin ...

Gjashtë parti kanë aplikuar për certifikim për zgjedhje në veri, ndër to edhe PDK e LVV

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve (KQZ) ka pranuar gjashtë kërkesa për certifikim për pjesëmarrje në zgjedhjet e jashtëzakonshme në katër komunat me shumicë serbe ...

KQZ kufizon shpenzimet e partive politike për fushatën zgjedhore në zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunat veriore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për të kufizuar shpenzimet e fushatës zgjedhore për subjektet politike që do të certifikohen për zgjedhjet e jashtëzakonshme ...

Presidentja Osmani cakton 18 dhjetorin datë të zgjedhjeve  të jashtëzakonshme për kryetarë të 4 komunave të veriut

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, pas përfundimit të konsultimeve me partitë  politike dhe me KQZ-në, ka caktuar 18 dhjetorin, datë të mbajtjes së zgjedhjeve  të jashtëzakonshme për ...