Postet nga: Zgjedhje2021

Drenasi në balotazh

Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në komunën e Drenasi do të shkojnë në balotazh Ramiz Lladrovci nga PDK dhe Driton Ajazi ...

Rezultatet për Deçanin - LIVE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur t’i publikoj rezultatet e zgjedhjeve lokale për kryetar të komunës së Deçanit.

Rezultatet për Prizrenin - LIVE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur t’i publikoj rezultatet e zgjedhjeve lokale për kryetar të komunës së Prizrenit..

Rezultatet për Mitrovicën e Jugut- LIVE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur t’i publikoj rezultatet e zgjedhjeve lokale për kryetar të komunës së Mitrovicës së Jugut.

Ekonomia mes premtimeve për ulje të TVSh-së dhe kërkesave për pagimin e rrymës në veri

Përfaqësuesit e partive politike nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës shpalosën ...

LDK premton ndërtimin e katër muzeve përfshirë edhe Muzeun e Luftës dhe Paqes

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Fahredin Spahija në #DebatPernime ka shpalosur programin e LDK-së në fushën e kulturës.

LDK parasheh ndërtimin e stadiumit nacional brenda gjashtë viteve

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës Andi Pireva, në #DebatPernime ka shpalosur programin në fushën e sportit.

Fahredin Spahija: Çdo vit do të rrisim buxhetin për kulturë nga 10 milionë euro

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Fahredin Spahija në DebatPernime ka premtuar rritjen e buxhetit për kulturën dhe Qendrën Kinematografike të Kosovës.