Postet nga: zëvendësministrat

Premtimi i LDK-së për numrin e zëvendësministrave, nuk është mbajtur as në Ministrinë e Punës

Ministria e Punëve dhe Mirëqenies Sociale, është marrë përsipër të udhëhiqet nga Nisma, ku emri i propozuar nga ky subjekt është Skender Reçica.

Ministria e Shëndetësisë me dy zëvendësministra burra

Ministri i LDK-së që udhëheq Ministrinë e Shëndetësisë, Armend Zemaj, do të zëvendësohet nga dy zëvendësministra.

Albin Kurti emëron 3 zëvendësministra nga radhët e LDK-së (FOTO)

Kryeministri Albin Kurti i ka emëruar 3 zëvendësministra të LDK-së, pas propozimeve që i kanë ardhur para dy ditësh nga kryetari i LDK-së, Isa Mustafa.

Kurti emëron Agim Krasniqin zëvendësministër të Financave dhe Transfereve

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Agim Krasniqin zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.

Haradinaj emëron Besnik Berishën zëvendësministër

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka nxjerrë vendim sipas të cilit ka emëruar Besnik Berishën zëvendësministër.

Ligji për qeverinë ia kursen buxhetit nga 3.5 milionë euro në vit

Koordinatori nacional për reforma shtetërore Besnik Tahiri, ka thënë se numri i ministrive dhe i zëvendësministrave duhet të sanksionohet me ligjin për qeverinë.

'Ushtrisë së Gjeneralit’ i bashkëngjitet edhe një zëvendësministre e re - Dokument

Kryeministri emëroi dje edhe një zëvendësministre

Për lopët-fabrika dhe kuriozitete tjera nga raportet e zëvendësministrave

Në shkurt të vitit 2017, Ministria e Integrimeve Evropiane dërgoi një lajm për media në të cilin raportohej se zëvendësministrja e parë priti në takim zëvendë...