Postet nga: zenun pajaziti

Rasti ‘Pronto’, ndryshohet aktakuza ndaj Adem Grabovcit dhe Besim Beqajt

 

Rasti ‘Pronto’, prokurorja pyet të akuzuarin: A mjafton të jesh burrë i mirë e të punësohesh?

Në gjykimin e rastit të njohur si “Pronto”, në Gjykatën e Prishtinës sot është marrë në pyetje i akuzuari Fatmir Shurdhaj.

Gjykimi i “Pronto-s”, merret në pyetje Zenun Pajaziti

Ish- deputeti i Kuvendit të Kosovës për tre legjislatura, Zenun Pajaziti, doli sot para Gjykatës së Prishtinës, në bankën e të akuzuarve.

Gjykimi i Adem Grabovcit: Në përgjime flet më së shumti, në gjykatë mbyll gojën

Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci ka zgjedhur të mbrohet në heshtje në gjykimin që po vazhdon për rastin e përgjimeve ‘Pronto’.

Gjykata dorëzohet sërish para Adem Grabovcit, vendos të mos dëgjohen inçizimet e ‘Pronto’-s

Gjykata e përbërë prej trupit gjykues me kryetar Shashivar Hoti dhe anëtarët Beqir Kalludra dhe Shadije Gërguri ka vendosur të mos dëgjohen inçizimet ...

Të fortit e PDK-së në gjyq për 'Pronto'-n - FOTO

Në Gjykatën e Prishtinës po mbahet seanca për rastin "Pronto" ku të akuzuar janë njëmbëdhjetë persona me funksione të larta zyrtare, ish-deputeti Adem Grabovci, ministri ...

Të përjashtuarit e Veselit: A do të vazhdojë Zenun Pajaziti të jetë deputet i PDK-së?

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Zenun Pajaziti është në mesin e zyrtarëve të cilët kanë aktakuzë për rastin e mirënjohur “...

Zenun Pajaziti: PDK e gatshme për zgjedhje

Deputeti i PDK-së, Zenun Pajaziti, ka deklaruar se partia ku është ai është e gatshme për zgjedhje, por ka shfaqur shpresën se situata aktuale politike që ndërlidhet ...