Postet nga: zelanda e re

Terroristi i vrasjeve në Zelandën e Re nuk pranon të gjitha akuzat

Terroristi i vrasjes së 51 personave në Christchurch, në Zelandën e Re në mars, nuk i ka pranuar të gjitha akuzat.

Deputetët e Zelandës së Re miratojnë ndryshimet për Ligjin e armëve

Parlamenti i Zelandës së Re ka votuar për të ndaluar të gjitha llojet e armëve gjysmë-automatike dhe pushkët me shënjestrim, pas sulmeve të pë...

Policia kërkon largimin e pamjeve të sulmit terrorist në Zelandën e Re

Policia e Kosovës ka pranuar shkresë përmes kanaleve zyrtare nga Zelanda e Re, e cila i referohet tragjedisë së ndodhur në Christchurch, i cila u vlerësua si  ...

Rihapet xhamia A- Noor pas sulmit terrorist në Zelandën e Re

Besimtarët myslimanë janë kthyer në xhaminë Al-Noor në Kristçërç të Zelandës së Re, për herë të parë pas sulmit ku mbetën të vrarë 50 persona.

Zelanda e Re do të ndalojë disa lloje të armëve

Zelanda e Re do të ndalojë të gjitha llojet e armëve gjysmë-automatike dhe pushkët me shënjestrim pas sulmeve në Kristçërç, tha kryeministrja e Zelandës ...

Zelanda e Re ndalon përdorimin e armëve ushtarake

Kryeministrja e Zelandës së Re, Jacinda Ardern, ka marrë vendim që të ndalojë të gjitha llojet e armëve gjysmë-automatike dhe pushkëve, pas sulmeve në Christchurch.

Australia po shqyrton raportet me Turqinë shkaku i deklaratave të Erdoganit

Kryeministri i Australisë, Scott Morrison ka dënuar deklaratat e bëra nga presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan pas masakrës në Zelandë të Re, duke paralajmëruar se ...

Kryeministrja e Zelandës së Re: Sulmuesi kërkoi famë, unë nuk do t’ia përmend kurrë emrin

Kryeministrja e Zelandës së Re, Jacinda Ardern, është zotuar që të mos e thotë kurrë emrin e sulmuesit në xhaminë në Christchurch.