Postet nga: Zef Prendrecaj

Akuzohet se prezantoi një vërtetim tatimor të rremë në një tender të Policisë së Kosovës, nuk e pranon fajësinë

Para Gjykatës së Prishtinës ka dalë Ismet Kunushevci për t’u përballur me akuzat e Prokurorisë për keqpërdorim në një tender të Policisë së ...

Në Gjykatë shikohen pamjet e masave të fshehta të përdorura ndaj ortopedit të akuzuar për ryshfet

Sabit Sllamniku, i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit, është ballafaquar me masat e fshehta të Prokurorisë ...

Akuzohen se i mundësuan një kompanie blerjen e 200 mijë tonëve thëngjill për 1.6 milion euro, deklarohen të pafajshëm

Të akuzuarit Vllaznim Emërllahu, Muhamet Selmani dhe Flamur Bekteshi, të akuzuar për korrupsion, janë ulur më 08.03.2024 në bankën e të akuzuarve të Gjykatës së Prishtinës.

Gjykimi ndaj ortopedit të akuzuar se ishte kapur nën masa të fshehta duke marrë ryshfet

Sabit Sllamniku i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si Kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit është ballafaquar me dëgjimin e dy dë...

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj ish-shefit të KPM-së i akuzuar për marrje ryshfeti

Është shtyrë seanca e sotme gjyqësore në gjykimin ndaj ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, i cili nga Prokuroria po akuzohet se i ka kërkuar ...

Rigjykimi i ish-inspektorëve të Komunës së Fushë-Kosovës, i pandehuri - prokurorit: Tërhiqu krejt se nuk bëhet nami

Ish-inspektorët e ndërtimit të Komunës së Fushë-Kosovës, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, janë ulur sot në bankën e të ...

Dështon seanca ndaj të akuzuarit për pamundësim të kontaktit të vajzës me gruan

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca ndaj të akuzuarit L.R., për mospërfillje të Gjykatës.

Miratim i Dyfishtë i Dorëheqjes së Zef Prendrecajt

Në një mbledhje të përbashkët të Këshillit Gjyqësor dhe atij Prokurorial të Kosovës është miratuar dorëheqja e Zef Prendrecajt nga pozita e drejtorit të ...