Postet nga: youtube

Google, YouTube Premium dhe YouTube Music me 80 milionë abonime

Edhe pse prej shumë vitesh jemi mësuar me përdorimin falas të YouTube-it, atyre që nuk u pëlqen të shfaqen vazhdimisht reklama pranë videove të tyre (numri i ...

Adoleshentët po largohen masivisht nga Facebook - pjesën më të madhe të kohës po e kalojnë në YouTube

Ndërkohë që shtatë vjet më parë 71 për qind e adoleshentëve në SHBA e përdornin Facebook, sot ky numër ka rënë në vetëm 32 pë...

YouTube largon më shumë se 9000 kanale që kanë të bëjnë me luftën në Ukrainë

YouTube ka larguar më shumë se 70,000 video dhe 9,000 kanale në lidhje me luftën në Ukrainë.

'Amazon', 'Google', 'Meta' ndër objektivat e ligjit të BE-së për dezinformim dhe përmbajtje të dëmshme

Ligjvënësit e BE-së e kanë arritur një marrëveshje mbi bazat e legjislacionit kryesor që synon ta trajtojë anën negative të platformave online.

YouTube bllokon mediat shtetërore ruse

Platforma YouTube ka njoftuar se ka bllokuar qasjen në kanalet e lidhura me mediat shtetërore ruse.

YouTube bllokon RT në Ukrainë dhe e ndalon atë të fitojë para nga kanalet e saj në platformë globalisht

YouTube ka bllokuar median shtetërore ruse RT nga Ukraina dhe ka pezulluar aftësinë e saj për të fituar para nga përmbajtja e saj në platformë globalisht, ...

TikTok e ka pushtuar internetin  - kush tjetër është në listën e adresave më të njohura

 

Donald Trump do ta lansoj rrjetin e vet social pasi iu ndalua qasja në Twitter, Facebook dhe YouTube

Donald Trump e ka bërë publik lajmin për lansimin e rrjetit të tij social pasi qasja e tij u ndalua në janar nga rrjetet sociale Twitter, Facebook dhe ...