Postet nga: ylli buleshkaj

Edhe një ditë kohë për zyrtarët publikë që të deklarojnë pasurinë

Ka mbetur vetëm edhe një ditë kohë për zyrtarët publikë që të përfundojnë obligimin e tyre ligjor - deklarimin e pasurisë.

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit shpërndau mirënjohje për sinjalizuesit nëpër institucionet publike

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit (APK), ka mbajtur sot ceremoninë e parë të ndarjes së çmimeve për Zyrtarët Përgjegjës në kuadër të institucioneve dhe ...

Agjencia Kundër Korrupsionit nis verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj

Agjencia Kundër Korrupsionit ka nisur procedurat për verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj.

Antikorrupsioni dorëzon kallëzim penal kundër kryeprokurorit Blerim Isufaj

Agjencia Kundër Korrupsion ka ushtruar kallëzim penal kundër kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale, Blerim Isufajt.

Kush është Ylli Buleshkaj, drejtori i ri i Agjencionit Kundër Korrupsion?

Yll Buleshkaj, emri i të cilit u bë i njohur gjatë përgatitjeve për zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit 2021, ku si drejtor i Zyrës për Regjistrimin e Partive ...

Ylli Buleshkaj zgjidhet drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit

Me 62 vota pro, Ylli Buleshkaj është zgjedhur Drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit, nga Kuvendi i Kosovës.

KQZ-ja nuk diskuton në mbledhje “email-in kërcënues” ndaj Ylli Buleshkajt

Anëtari i LVV-së në KQZ, Sami Kurteshi në mbledhjen që po mbahet në KQZ, ka propozuar që të hedhet në diskutim një email i Drejtori Ekzekutiv i Zyrës ...

Elshani për rekomandimin e çertifikimit të kandidatëve: Ke bërë atentat ndaj demokracisë

Anëtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Arianit Elshani tha se Drejtori i Zyrës për regjistrim dhe certifikim të partive politike ka bërë atentat mbi demokracinë.