Postet nga: Xhevdet Abazi

Shtyhet për pasdite seanca e rigjykimit për Dardan Krivaçën në Gjykatën e Ferizajt

Seanca e rigjykimit për Dardan Krivaçën dhe Arbër Sejdiun për vrasjen e 18-vjeçares nga Ferizaj, Marigona Osmani, e cila do duhej të niste sot më 24.05.2024 ...

Dalin para Apelit tre të akuzuarit për vrasjen në Gjilan

Lirim Jakupi, Afrim Ismailoviq dhe Faton Osmani, të dënuar me gjithsej 66 vite burgim në shkallë të parë për vrasjen e Bakush Veselit në Gjlian, u sollën sot ...

Apeli e vërteton dënimin me burgim të përjetshëm për të akuzuarin që vrau babë e bir në Gradicë të Drenasit

Gjykata e Apelit më 13.03.2024 e ka vërtetuar aktgjykimin e shkallës së parë i marrë nga Gjykata e Prishtinës duke konfirmuar se Xhafer Bardhi i akuzuar për ...

'Ma keni marrë djalin prej gjini' - Çka ndodhi në seancën për vrasjen e babait dhe të birit në Gradicë?

Rasti i vrasjes së dyfishtë të babait dhe birit të tij 15-vjeçar në Gradicë të Drenasit më 2021, ka arritur në Gjykatën e Apelit.

Apeli lë në fuqi dënimin për Xhevdet Januzajn që akuzohet se vrau babanë e vajzës të cilën e kishte sulmuar seksualisht

Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi dënimin prej 10 vitesh burgim ndaj Xhevdet Januzaj për vrasjen e G.K., që kishte ndodhur në vitin 2021 në Pejë.

Vrasja e Marigona Osmanit, arsyetimi i Gjykatës së Apelit pse e ktheu rastin në rigjykim

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e të akuzuarve për vrasjen e Marigona Osmanit.

Gjykata e Apelit ka vendosur për të akuzuarit për shpërthimin në Zhur, nga i cili ishte vrarë polici Sami Thaçi

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës së Prizrenit sipas të cilit me nga 12 vjet burgim ishin dënuar Iran Badalli dhe Arben Gashi, të akuzuar ...

Vrasja e Marigona Osmanit, familja kërkon burgim të përjetshëm për Arbër Sejdiun

Rasti i vrasjes së Marigona Osmanit arriti në Gjykatën e Apelit, në të cilën sot është mbajtur seanca kundër të akuzuarve Dardan Krivaça e Arbër ...