Postet nga: Xhelil Bekteshi

Ish-sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës dënohet me 2 vjet burgim për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Xhelil Bekteshi dhe Besim Tahiri sërish u shpallën fajtorë nga Gjykata e Prishtinës për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Aktakuza ndaj dy ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin mbi 900 mijë euro, shtyhet seanca

Ka dështuar të mbahet seanca për Xhelil Bekteshin dhe Besim Tahirit, dy ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës ...

Dy ish-zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës dënohen me 3 vjet burg, obligohen t'ia kthejnë ministrisë rreth 30 mijë euro

Gjykata e Prishtinës ka dënuar me tre vjet burg dy ish-zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës, Xhelil Bekteshin dhe Besim Tahirin për kepërdorim të pozitës ...

Ish-zyrtari i Ministrisë së Infrastrukturës dëshmon në gjykimin e ish-kolegëve

Z.A. ish zyrtar i lartë ligjor në Ministrinë e Infrastrukturës, ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës nё rastin ndaj tё akuzuarve Xhelil Bekteshi dhe ...

Ish-zyrtarja e Ministrisë së Infrastrukturës dëshmon në gjykimin e kolegëve

Erza Arifi, ish- zyrtare e lartё e prokurimit nё Ministrinё e Infrastrukturёs ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës nё rastin ndaj tё akuzuarve Xhelil Bekteshi ...

Gjykata lëshon urdhër-arrest për dëshmitaren, në gjykimin ndaj ish–zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës

Në Gjykatën e Prishtinës, ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore për dallavere në një tender për zgjerim të rrugës, ndaj dy ish-zyrtarëve ...

Dosja e Prokurorisë: Si u largua nga gara kompania me çmim më të lirë për magjistralen Prishtinë - Pejë?

Në gjykatën e Prishtinës, Xhelil Bekteshi dhe Besim Tahiri janë ulur në bankën e të akuzuarve për t'u përgjigjur në akuzat për keqpërdorim ...