Postet nga: Xheladin Osmani

Vrasja në Peqan të Suharekës, pala e dëmtuar sërish kërkoi përjashtimin e prokurorit Genc Nixha

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Resmije Bytyqi, Murat Ademi, Reshat Ademi dhe Fadil Fetiu, të gjithë të akuzuar lidhur me vrasjen e Abedin Bytyqit në fshatin Peqan të Suharekë...

Vazhdon gjykimi për ‘vrasjen mizore’ në Peqan të Suharekës

Në Gjykatën e Prizrenit vazhdon sot gjykimi për vrasjen mizore që ka ndodhur në fshatin Peqan të Suharekës.

Gjykata shpall akgjykim lirues për Nexhat Çoçajn

Nexhat Çoçaj, ish drejtor i Arsimit në Komunën e Prizrenit është liruar nga akuzat nga Gjykata Themelore e Prizrenit. Derisa në pikën 1 të aktakuzës prokuroi ka ...

Gjykata sot vendos për Nexhat Çoçajn, akuzohet për keqpërdorim të fondit për javën e dëshmorit

Nexhat Çoçaj, Bekim Thaçi dhe Bedri Çejku sot do të paraqiten para Gjykatës së Prizren për t’u njoftuar me vendimin e trupit gjykues të pë...

Dështon seanca për vrasjen e trefishtë në Prizren

Eshref Shemollari dhe Ejup Shemollari, babë e bir vazhdojnë betejën e tyre me drejtësinë, për vrasjen e trefishtë të ndodhur në Prizren në vitin 2015.

Gjykimi për mashtrimin e 489 prizrenasve, të akuzuarit deklarohen të pafajshëm

Pas leximit të aktakuzës, të akuzuarit për mashtrimin e 489 qytetarëve prizrenas, Flamur Hoxha, Besim Rexhaj dhe Veprim Rexhepi, janë deklaruar të pafajshëm rreth aktakuzës që ...

Prokurori: Paratë për javën e dëshmorit, Nexhat Çoçaj i barti në llogarinë personale

Gjykimit maratonik ndaj Nexhat Çoçajt, Bekim Thaçit e Bedri Çejku, të akuzuar për keqpërdorim të mjeteve të ndara për manifestimin “Java e dëshmorit Remzi ...

Dëshmitari: Në Krushë të Vogël u vranë rreth 70% burrave dhe djemve

Në gjykimin e të akuzuarit për krime lufte të kryera në Krushë të Vogël të Prizrenit dëshminë e ka vazhduar sot Bajram Zylfiu, i cili në seancë...