Postet nga: Xheladin Osmani

Nis gjykimi me 489 dëshmitarë, 100 faqe aktakuzë dhe për 1 milion euro të shpëlara

Mbi 100 faqe aktakuzë e 489 dëshmitarë të propozuar, fillon gjykimi për mashtrim nga DBBS-ja, në Prizren.

Masakrat në Krushë të Vogël, dëshmitë e të mbijetuarëve se kush e dogji kamionin me të gjallë e të vdekur!

Nesër vazhdojnë rrëfimet e dëshmitarëve, për krimet e luftës në Krushë të Vogël.

Gjykimi i dy policëve që liruan veturën e aksidentuar pa e dërguar në Doganë për zhdoganim

Në gjykimin e të akuzuarve Flurim Tafolli e Rexhep Krasniqi që të dy zyrtarë policorë, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoriteti zyrtar, dha dëshminë ...

Rrëfemi i Suharekasit si e planifikoi gruaja vrasjen e burrit të saj

Në gjykimin për vrasje të rëndë, e cila ka ndodhur në Peqan të Suharekës më 2016, sot para Gjykatës në Prizren mbrojtjen e ka dhënë i ...

Rigjykimi i Kqirajve për fajde, prokurorja kërkon dënimin e dëshmitarit

Me tensione, vërejtje e kundërshtime të shumta është përshkuar seanca e sotme e rigjykimit për fajde të grupit të Tunë Kqirës në Gjykatën e ...

Apeli ia refuzon ankesën, konfirmohet aktakuza ndaj zëvendës ministrit

Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj i zëvendës ministrit të Administratës Publike, Bujar Nerjovaj, i cili po akuzohet për keqpërdorim të pozitë...

Gjykimi për mashtrimin me viza pune në Gjermani të 489 qytetarëve nga Prizreni

Mbrojtja e Flamur Hoxhës, Besim Rexhajt dhe Veprim Rexhepit, të akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës për mashtrimin e 489 qytetarëve për punësim në Gjermani, ...

Genc Nixha do të vazhdojë të jetë prokuror në rastin e vrasjes në Peqan të Suharekës

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka refuzuar kërkesën për përjashtimin e prokurorit Genc Nixha nga rasti i vrasjes së rëndë që ka ndodhur në vitin 2016 ...