Postet nga: Xheladin Osmani

Dëshmi tronditëse për masakrën e Krushës

Nën masa të rrepta sigurie është mbajtur seanca e gjykimit të Darko Tashiqit, i akuzuar për krime lufte, të kryera sipas Prokurorisë Speciale të Kosovës në mars ...

Rasti Mekaj ndahet nga rasti i Tunë Kqirajt

Rasti i Asdren Mekajt do të vazhdon gjykimin si rast i veçantë,  nuk do të bashkohet me rastin e Tunë Kqirajt. etj, Sipas kërkesës së avokatit Tomë ...

Gjykimi ndaj policëve të akuzuar se liruan veturën e aksidentuar e cila rezultoi e pazhdoganuar

Dy zyrtarët policorë, Flurim Tafolli dhe Rexhep Krasniqi, të akuzuar për veprën penale keqpërdorim i detyrës apo autoritetit zyrtarë kanë dalë sot para gjykatës.

Nuk mbahet seanca ndaj ish-zyrtarëve të bankës BPB, e akuzuara në Izrael

Në Gjykatën e Prizrenit ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve për shpërdorim të pozitës zyrtare.

Aktgjykim lirues për të akuzuarin për grabitje në Prizren

Kryetari i trupit gjykues Artan Sejrani, gjatë leximit të shpalljes tha se trupit gjykues pas këshillimit dhe votimit morri vendim që i akuzuari Remzi Kuqi lirohet nga akuzat sepse ...

I akuzuari: Në ditën e grabitjes në ‘Western Union’ isha në teqe

Në gjykimin për grabitjen në “Western Union” në Prizren më 2010, mbrojtjen sot e dha i akuzuari Remzi Kuqi.

Ekspertët rrëfejnë gjendjen shpirtërore të të akuzuarit në momentin e vrasjes së trefishtë në Prizren

Tre ekspertë të psikiatrisë kanë dëshmuar në gjykimin për vrasjen e trefishtë në Prizren, për çka akuzohen babë e bir, Eshref dhe Ejup Shemollari.

Denoncuesi i Korrupsionit Granit Paçarizi në Gjykatë

Denoncuesi i Korrupsionit Granit Paçarizi në Gjykatë

Në seancën e kaluar të këtij gjykimi kryetari i trupit gjykues Xheladin Osmani njoftoi tërheqjen nga ky gjykim, për arsye se i akuzuari Paçarizi ka ...