Postet nga: Xhavit Rexhaj

Rexhaj: Me këtë sistem arsimi po i dëmtojmë fëmijët, po prodhojmë kriminelë

Xhavit Rexhaj, ekspert i arsimit, ka thënë se të dhënat e fundit të Zyrës Kombëtare të Auditorit duhet të interpretohen drejt. Sipas tij, aty tregohet shpë...

Rexhaj: Pamjet e nxënësve në Pejë nuk e tregojnë gjendjen reale në arsimin e Kosovës

Xhavit Rexhaj, ekspert i arsimit, ka thënë se fotoja e nxënëseve të lënë anash në Festën e Abetares në Pejë është e shëmtuar.

Rexhaj jep detaje për Projektligjin për Agjencinë e Akreditimit

Ish-zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Xhavit Rexhaj në “Kallxo Pernime” ka dhënë detaje sa i përket Projektligjit për Agjencinë e Akreditimit të Kosovës, ...

Rexhaj: KShC-së i duhen anëtarët ndërkombëtarë, ne kemi treguar që jemi grindavecë

Ish-zëvendësministri i Arsimit dhe ish-anëtari i bordit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë, Xhavit Rexhaj, tha së këtij bordi i duhen ekspertët ndë...

Xhavit Rexhaj: Qeverisë së re do t'i lë një mesazh me shkrim

Në emisionin ‘Kallxo Pernime’ zëvendësministri i Arsimit, Xhavit Rexhaj, ka përmendur disa nga rekomandimet e tij për Qeverinë e re.

Zëvendësministri i Arsimit: Tubimet partiake në shkolla duhet të ndalohen

Në emisionin ‘Kallxo Pernime’ zëvendësministri i Arsimit Xhavit Rexhaj ka folur për tubimet e partive politike të mbajtura gjatë fushatës zgjedhore.

Zëvendësministri Rexhaj: Shkollat nuk janë vatër e infektimeve

Në emisionin ‘Kallxo Pernime’ zëvendësministri i Arsimit, Xhavit Rexhaj, ka bërë të ditur se përqindja e infektimit në shkolla është rreth 17%.

Zëvendësministri Xhavit Rexhaj tregon a do të rimbyllen shkollat - LIVE

Zëvendësministri i Arsimit, Xhavit Rexhaj, në emisionin “Kallxo Pernime” jep detaje rreth propozimit të Ministrisë për pushim njëjavor të institucioneve arsimore parauniversitare.