Postet nga: xhavit haliti

Xhavit Haliti nuk e di nëse do të jetë në listën e PDK-së për deputetë

Njëri prej figurave më të rëndësishme dhe më konstante të PDK-së, deputet i të gjitha legjislaturave në Kosovë, Xhavit Haliti nuk e di nëse do të ...

Xhavit Haliti flet se si do të veprojë PDK nëse del në opozitë

Xhavit Haliti nga Partia Demokratike e Kosovës ka thënë se është i sigurt që PDK-ja fiton në zgjedhje, por edhe sikur të dalë në opozitë, atëherë opozitarizimin ...

Avokati: Xhavit Haliti ka imunitet gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti  ka publikuar deklaratën e avokatit të tij, Kujtim Kerveshit në lidhje me ngritjen e aktakuzës ndaj tij për sulm ndaj deputetit, Arben ...

Xhavit Haliti nuk e komenton aktakuzën ndaj tij

Nënkryetari i Kuvendit dhe kryetari i degës së PDK-së në Pejë, Xhavit Haliti nuk e ka komentuar aktakuzën e ngritur ndaj tij për sulm ndaj deputetit ...

Aktakuzë ndaj Halitit e Dreshajt për sulmin - kanosjen ndaj deputetit të LDK-së

Prokuroria e Prishtinës me 31 maj 2019 ka ngritur një aktakuzë ndaj deputetëve Xhavit Haliti e Gani Dreshaj.

Xhavit Haliti e Gani Dreshaj fshehin aksionet në biznese

Dy deputetët e Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti dhe Gani Dreshaj përveç që janë partnerë koalicioni, ata vazhdojnë të jenë edhe partnerë biznesi.

Xhavit Haliliti nuk i ka 2-3 milionë

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti ishte bërë “sensacion” në Kosovë kur gjatë një intervistë dhënë në KTV, kishte deklaruar se në Kosovë tanë kanë ...

Xhavit Haliti flet për degën e PDK-së në Pejë pas rrahjeve

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Xhavit Haliti, që së fundi u rizgjedh kryetar i degës së PDK-së në Pejë tha për ...