Postet nga: xhafer tahiri

Komuna e Vushtrrisë Merr Përsipër Shpenzimet për Ritin e Varrosjes

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë Xhafer Tahiri përmes një njoftimi në facebook ka bërë të ditur se komuna ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Këshillin ...

Kryetari i Vushtrrisë Përsëri Shpenzon Vetëm 69 Euro

Kryetari i sapo zgjedhur i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ashtu siç kishte premtuar ka publikuar shpenzimet që ka bërë për javën e tretë të janarit.

Nuk Paraqitet në Punë, Kryetari Liron nga Detyra Drejtoreshën e Kulturës

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka liruar nga pozita e drejtoreshës së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Lumturie  Mehmetin.

Përurohet një Shkollë, Tahiri Premton edhe Dy të Tjera

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka marrë pjesë në përurimin e një shkolle në fshatin Pantinë.

Kryetari i Vushtrrisë i Shkruan KEDS-it për Reduktimet e Rrymës

Kryetari i komunës së Vushtrrisë Xhafer Tahiri, pas mungesës së energjisë elektrike në qytetet dhe disa fshatra të Vushtrrisë i është drejtuar KEDS-it me një shkresë zyrtare.

Kryetari i Komunës Punëson Shofer Personal Vëllain e Tij

Kryetari i ri i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka punësuar vëllain e tij si shofer personal.

Kryetari i Vushtrrisë Heq Kufizimin për Analizat në QKMF

Xhafer Tahiri, kryetari i Vushtrrisë, bëri të ditur se ka hequr kufizimin me të cilin ishte paraparë që vetëm 50 persona të mund të kryejnë analizat në laboratorin e ...

Kryetari i Vushtrrisë Heq Derën e Zyrës për të Qenë Afër Qytetarëve

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë Xhafer Tahiri gjatë kohës së fushatës zgjedhore në njërin nga debatet televizive kishte thënë se nëse zgjidhet në kë...