Postet nga: xhafer tahiri

Vihet gurthemeli i sheshit "Hasan Prishtina" në Vushtrri

Sot është vënë gurthemeli i Sheshit “Hasan Prishtina” në Vushtrri.

Bekim Jashari e Agim Bahtiri kundër idesë së Thaçit për 'korrigjim të kufijve'

Tre kryetarë të komunave të Kosovës janë bërë bashkë për të kundërshtuar idenë e presidentit Hashim Thaçi për “korrigjim të kufijve” mes Kosovës ...

Tahiri: Zona ekonomike në Vushtrri është investimi më i madh në 50 vitet e fundit

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka thënë që Zona ekonomike ne Lumadh të Vushtrrisë është investimi më i madh për biznesin në 50 vitet e fundit.

Xhafer Tahiri ia ndërroi vjehrrit vendin e punës

Kryetari i komunës së  Vushtrrisë  ia ka ndërruar vendin e punës ‘baballakut’ nga komuna në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Vushtrri, në pozitën ...

Komuna e Vushtrrisë ndan subvencion për organizatën e anëtarit të LDK-së

Komuna e Vushtrrisë ditë më parë ka publikuar listën e ndarjes së  mjeteve financiare të buxhetit të Komunës për transferim dhe subvencione për OJQ-të dhe klubet ...

Ka vdekur ish-kryetari i Vushtrrisë

Ka vdekur sot ish-kryetari i parë i Komunës së Vushtrrisë, Hajzer Krasniqi.

Kjo është pasuria e Xhafer Tahirit, prona, veturë, aksione në biznes, kredi në bankë

Kryetari i komunës së Vushtrrisë Xhafer Tahiri, ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion se posedon pasuri të paluajtshme në vlerë 75 mijë e 560 euro.

Xhafer Tahiri këtë javë shpenzoi 70 euro

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë Xhafer Tahiri që nga marrja e pushtetit në komunën e Vushtrrisë, po vazhdon t`i publikoj për çdo javë shpenzimet e zyrë...