Postet nga: xhafer tahiri

120 euro pako mbështetje për fëmijët e porsalindur në Vushtrri

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka dhënë një propozim për mbështetje të fëmijëve të posalindur në Vushtrri.

Mbahet në Vushtrri olimpiada e parë e matematikës Kosovë- Shqipëri

Gjatë ditës së sotme në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri është mbajtur olimpiada e parë matematike Kosovë- Shqipëri, për klasat VII- ...

Xhafer Tahiri: Koalicionin LDK-LVV e filluam para dy viteve në Vushtrri

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri përmes një postimi në Facebook ka dhënë mesazhe se koalicioni LVV-LDK mund të arrihet shumë shpejt.

Vushtrria me pika ushqimi për kafshët

Sot në qytetin e Vushtrrisë janë vendosur disa pika ushqimi për qentë dhe zogjtë në mënyrë që kafshët mos të ushqehen me mbeturina nga kontejnerët.

Komuna e Vushtrrisë  me sigurim shëndetësor për nxënësit e shkollave profesionale

Komuna e Vushtrrisë ka bërë sigurim shëndetësor për 1 mijë e 100 nxënësit e shkollave profesionale në këtë komunë.

Vëllai i kryetarit të Vushtrrisë mbetet në paraburgim

Salih Tahirit, vëllait të kryetarit të komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, i është vazhduar masa e paraburgimit edhe për një muaj.

Xhafer Tahiri komenton përleshjen në Kuvendin Zgjedhor të LDK-së në Vushtrri

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri përmes një postimi në Facebook është deklaruar në lidhje me përfshirjen e tij në një incident i cili ka ndodhur ...

Eshtrat e Hasan Prishtinës ‘së shpejti do të sillen në Vushtrri’

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, i shoqëruar nga sekretari i Bashkisë së Kukësit Bujar Muçmata, sot ka bërë homazhe pranë varrit të patriotit Hasan Prishtina, ...