Postet nga: xhafer tahiri

Vushtrri, tri raste pozitive me COVID-19, dy prej tyre punëtorë shëndetësorë

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka dhënë detaje për rastet pozitive me COVID-19 në këtë komunë.

COVID-19: Vetizolohen 14 punëtorë mjekësor në Vushtrri

14 punonjës shëndetësor të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Komunën e Vushtrrisë janë dërguar në vetizolim.

Vushtrri, donatorët dhuruan sot edhe 29 laptopë për fëmijët në nevojë

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka bërë të ditur se kompania “German Color” ka dhuruar 14 laptopë për fëmijët në gjendje të rëndë  ...

COVID-19, shërohet pacienti i fundit nga komuna e Vushtrrisë

Në komunën e Vushtrrisë më nuk ka asnjë pacient të infektuar me COVID-19.

Tahiri: Në qershor, në Vushtrri vjen kompania që do të punësojë 200-500 punëtorë

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka bërë të ditur se në Vushtrri qershori do të vijë me lirinë e lëvizjes së qytetarëve por edhe ...

Takohen tre kryetarët e komunave për menaxhimin e situatës me COVID-19 në nivel rajoni

Gjatë ditës së stome, kryetarët e komunave të Mitrovicës, Vushtrrisë, dhe Skenderajt, së bashku me përfaqësues të instituconeve shëndetësore kanë mbajtur një takim ...

Komuna e Vushtrrisë nënshkruan marrëveshje për grantin e performancës prej 335 mijë euro

Komuna e Vushtrrisë ka nënshkruar gjatë ditës së sotme marrëveshjen për Grantine Performacës, për performancë të lartë.

Në qytetin e Vushtrrisë dy të shëruar nga COVID-19

Në qytetin e Vushtrrisë dy persona të infektuar me COVID-19 janë shëruar plotësisht nga virusi.