Postet nga: Vrasje në Tentativë

Aktakuza ndaj Col Imerajt detajon vrasjen në Bardhaniq të Gjakovës vitin e kaluar

Më 31 mars 2021, u ngrit akuza ndaj Col Imerajt nga fshati Geghysen në Tropojë,  Shqipëri, për veprat penale vrasje e rëndë, vrasje në tetativë dhe lëndim i ...

Dëgjohen zyrtarë policor-hetues në gjykimin ndaj Granit Elshanit

Në gjykimin e Granit Elshanit, i akuzuar për vrasje e tri vrasje në tentativë, ka dëshmuar zyrtari policor, Riza Mahaj. Ai dhe dëshmitarë tjerë kanë dhënë ...

Dosja e Prokurorisë - Burri dyshohet se ka goditur tetë herë me thikë gruan e tij në Gjakovë

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj M. J., nën dyshimin së njëjti ka kryer veprën ...

Vrasje në tentativë në Pejë, plagoset një person

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Pejë në rrugën “Papa Kelmendi”, ka ndodhur një vrasje në tentativë.

Vrasja në tentativë në Kaçanik, Gjykata vendosi për të dyshuarit

Gjykata e Ferizajt ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve F.L. dhe A.S.

Vrasje në tentativë në Shillovë të Gjilanit

Një rast i vrasjes në tentativë ka ndodhur pasditen e djeshme në fshatin Shillovë të Gjilanit.

Aktgjykim lirues ndaj të akuzuarit për vrasje në tentativë, djali i tij dënohet me 2,000 euro për armëmbajtje pa leje

Gjykata e Mitrovicës e ka liruar nga akuza Gani Gërxhaliun, i akuzuar për vrasje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje

Vrasje në tentativë në Pejë, i dyshuari kërkohet nga Policia

Një rast i vrasjes në tentativë ka ndodhur dje rreth orës 13 :40 në Pejë.