Postet nga: Vrasja në ‘Bon Vivant’

Vrasja në lokalin "Bon Vivant", ky është vendimi i fundit i Gjykatës për Andi Pajazitin

I dyshuari për vrasjen në lokalin “Bon Vivant” më 4 gusht të këtij viti, Andi Pajaziti, me vendimin e fundit të Gjykatës së Prishtinës do të vazhdojë ...

Gjykata merr vendim për Andi Pajazitin, i dyshuar për vrasjen në ‘Bon Vivant’

Gjykata Themelore e Prishtinë ia ka vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj të tjerë, Andi Pajazitit, i dyshuar për rastin e vrasjes së 4 gushtit në ‘...

Prokuroria ndalon edhe një person lidhur me vrasjen në 'Bon Vivant'

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka bërë të ditur se ka urdhëruar ndalimin e personit N. Ll., lidhur me rastin e ndodhur në “Bon Vivant”.

Gjykata e Apelit lë në paraburgim të dyshuarit për vrasjen në “Bon Vivant”

Gjykata e Apelit ka njoftuar se ka refuzuar si të pabazuar ankesat e mbrojtësve të të pandehurve, Andi Pajaziti, Hisni Gecaj dhe Gëzim Zakuti për vrasjen e 4 ...

Në disa prej aktakuzave të Prokurorisë të ngritura kundër Andi Pajazitit përmendet se ai përdori armë

I njohur me nofkën “Italiani”, 29 vjeçari Andi Pajaziti është i njohur për institucionet e sigurisë dhe drejtësisë në Kosovë.

Historia penale e Andi Pajazitit, të dyshuarit për vrasjen në 'Bon Vivant'

Andi Pajaziti është duke u trajtuar tash e disa ditë në Klinikën e Ortopedisë pasi u plagos në ngjarjen e rëndë që ndodhi të premten e javës ...

Njëri nga të paraburgosurit në rastin 'Bon Vivant' dërgohet në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan

Gjykata në Prishtinë u ka caktuar masën e paraburgimit tre të dyshuarve të përfshirë në rastin e “BonVivantit’ të premten në mesnatë në Prishtinë, pasi pas të shtë...

VIDEO - Momenti kur u shkrepën armët në lokalin "Bon Vivant"

Mbrëmja e 4 gushtit përfundoi me fatalitet për një 39-vjeçar kurse një numër i madh i personave mbetën të plagosur e të lënduar pas ...