Postet nga: vrasja e triumf rizës

Kurti: Arratisja e Enver Sekiraqës është dështim i sistemit gjyqësor

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka reaguar në lidhje me arratisjen e të akuzuarit për shtytje në vrasje të policit Triumf Riza më 2007, Enver Sekiraqa, i cili që ...

Sekiraqa tash e katër ditë i paarritshëm - Detaje si erdhi deri tek vendimi për kthim në paraburgim

I akuzuari për shtytje në vrasje të policit Triumf Riza më 2007, Enver Sekiraqa, që nga 17.05.2024 vazhdon të mbetet i paarritshëm për Policinë e Kosovës dhe organet ...

VIDEO - Shefqet Riza: Qysh është e mundur me qenë më të vlefshëm kriminelët, sesa një polic

Gjykata e Prishtinës të premten me datë 03.05.2024 ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me 25 vjet burg Enver Sekiraqën për shtytjen në vrasjen e policit të ...

Në seancën përfundimtare, Enver Sekiraqa përsërit se Triumf Riza ia shpëtoi jetën në incidentin në "Swiss Casino"

Në Gjykatën e Prishtinës ka prekur fundin rigjykimi i Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Riza, vrasje që ...

Rigjykimi i Enver Sekiraqës, dëshmitari Gjon Kqira: Triumf Riza dhe Arben Selmanaj kanë thënë se e kemi rrahë Enverin dhe kërkojmë pajtim

Në seancën e rigjykimit të Enver Sekiraqës më 21.03.2024 ka dëshmuar Gjon Kqira, i ftuar për të dëshmuar nga avokatja e të pandehurit, Kosovare Kelmendi.

Enver Sekiraqa përballet me dëshminë e shokut të afërt të Triumf Rizës

Në rigjykimin e Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Rizës, më 19.03.2024 në cilësinë e dëshmitarit u dë...

Pse Gjykata e Apelit e ktheu Sekiraqën në arrest shtëpiak?

Më 26.02.2024, Gjykata e Apelit kishte njoftuar se Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje në vrasjen e Triumf Rizës, i është kthyer masa e arrestit shtëpiak, pasi ...

Enver Sekiraqa i akuzuar për nxitje në vrasje të Tirumf Rizës 30.08.2023- FOTO: Laurant Berisha- KALLXO

Gjykata e Apelit e kthen Enver Sekiraqën në arrest shtëpiak

Gjykata e Apelit ka vendosur që të pandehurit Enver Sekiraqa, i akuzuar për shtytje në vrasje të Triumf Rizës, t'i kthehet masa e arrestit shtëpiak.