Postet nga: Vrasja e trefishtë

Policia jep detaje të reja rreth vrasjes së trefishtë në Prishtinë

15:57

(VIDEO) 27 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasjen e trefishtë në Prizren

27 vite e gjysmë burgim u shqiptuan për Eshref dhe Ejup Shemollarin, babë e bir, të akuzuar në lidhje me vrasjen e trefishtë që 4 vjet më parë tronditi Prizrenin.

Sot gjykata vendos për vrasjen e trefishtë që tronditi Prizrenin

Sot në orën 13:30 shpallet vendimi i gjykatës në rastin e Eshref dhe Ejup Shemollarit, babë e bir, të akuzuar për vrasjen e trefishtë që 4 vjet më parë ...

Të martën shpallet aktgjykimi për vrasjen që tronditi Prizrenin

Gjykata e Prizrenit do të shpallë të martën aktgjykimin në rastin e Eshref dhe Ejup Shemollarit, babë e bir, të akuzuar për vrasjen e trefishtë që 4 vjet më ...

Ekspertët rrëfejnë gjendjen shpirtërore të të akuzuarit në momentin e vrasjes së trefishtë në Prizren

Tre ekspertë të psikiatrisë kanë dëshmuar në gjykimin për vrasjen e trefishtë në Prizren, për çka akuzohen babë e bir, Eshref dhe Ejup Shemollari.

Historia e Ngjarjeve që Çuan në Vrasjen e Trefishtë në Prizren

Babë e bir Eshref e Ejup Shemallari u dënuan sot nga Gjykata në Prizren për vrasjen e trefishtë dhe për ndihmë në këtë vrasje që ndodhi ...

28.5 Vjet Burg për Vrasjen e Trefishtë në Prizren

Gjykata Themelore në Prizren ka shqiptuar dënimet ndaj dy të dyshuarve për vrasjen e trefishtë që ndodhi në mars të vitit 2015 në Prizren.

Mungojnë Avokatët në Gjykimin për Vrasjen e Trefishtë

Në gjykimin ku po akuzohen babë e bir, Eshref dhe Ejup Shemallari, të cilët për shkak të një mosmarrëveshje të mëhershme, privuan nga jeta Ferdi Shishkon, ...