Postet nga: Vrasja e Marigona Osmanit

Dardan Krivaça sfidohet nga gjyqtari: Si i shpjegon thyerjet e shumta në trupin e të ndjerës Marigona Osmani?

Dardan Krivaça, i akuzuari për vrasjen e Marigona Osmanit, e cila ishte dërguar e vdekur në Spitalin e Ferizajt më 22.08.2021, sot u përball me pyetjet e ...

Vrasja e Marigona Osmanit, dëshmia e ekspertit mjekolgjor: 'Lëndimet kanë qenë të shkaktuara për së gjalli'

Eksperti mjekoligjor, Naim Haliti ka dhënë detaje nga ekspertiza mjekoligjore që i ishte bërë të ndjerës Marigona Osmani, lidhur me rastin e vrasjes së saj.

Shtyhet për pasdite seanca e rigjykimit për Dardan Krivaçën në Gjykatën e Ferizajt

Seanca e rigjykimit për Dardan Krivaçën dhe Arbër Sejdiun për vrasjen e 18-vjeçares nga Ferizaj, Marigona Osmani, e cila do duhej të niste sot më 24.05.2024 ...

Dardan Krivaça e Arbër Sejdiu do të gjykohen sërish nga i njëjti trup gjykues

Gjykata e Apelit më 23.02.2024 e ka kthyer në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit për të cilën akuzohen Dardan Krivaça e Arbër Sejdiu.

Më 28 shkurt protestohet në Prishtinë kundër vendimit të Apelit për kthimin në rigjykim të rastit të vrasjes së Marigona Osmanit

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka bërë thirrje për protestë në raport me vendimin e fundit të Gjykatës së Apelit me të cilin e kthen ...

Vrasja e Marigona Osmanit, arsyetimi i Gjykatës së Apelit pse e ktheu rastin në rigjykim

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e të akuzuarve për vrasjen e Marigona Osmanit.

Apeli e kthen në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit

Gjykata e Apelit ka anulur aktgjykimin e Gjykatës së Ferizajit dhe ka kthyer në rigjykim rastin e vrasjes së 18-vjeçares nga Ferizaj, Marigona Osmani.

Vrasja e Marigona Osmanit, familja kërkon burgim të përjetshëm për Arbër Sejdiun

Rasti i vrasjes së Marigona Osmanit arriti në Gjykatën e Apelit, në të cilën sot është mbajtur seanca kundër të akuzuarve Dardan Krivaça e Arbër ...