Postet nga: vrasja e agonis tetajt

Rasti i Shaban Gogajt, avokati i tij paditi gjyqtarët, merr përgjigje nga Apeli

Besnik Berisha, i cili është avokat i Shaban Gogajt, të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt më 23 shtator të vitit 2018, kishte paditur gjyqtarët që e kishin gjykuar kë...

"Nanë e pse e vranë babin?” - Rrëfimi i gruas së Agonis Tetajt në Gjykatë

Albesa Cacaj ka dhënë dëshmi në Gjykatën e Pejës në rigjykimin e Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e burrit të saj, Agonis Tetajt.

Familja e Agonis Tetaj bojkoton gjykimin ku po gjykohen të akuzuarit për vrasjen e familjarit të tyre

Vrasja e Agonis Tetaj për të cilën akuzohet Shaban Gogaj si dhe Isuf Cacaj për armëmbajtje pa leje është kthyer në rigjykim nga gjykata e shkallë...

Nëna dhe motra e Agonis Tetajt lëshojnë sallën e gjykimit kur transmetohen pamjet e vrasjes

Nëna dhe motra e të ndjerit, Agonis Tetaj, kanë lëshuar sallën e gjykimit kur në gjykatë është marrë vendim për lëshimin e pamjeve të ditë...

Rinis gjykimi për vrasjen e Agonis Tetajt pas më shumë se një viti

Pas më shumë se një viti bllokim të procesit gjyqësor, sot Shaban Gogaj do të ballafaqohet me akuzën për vrasje të rëndë të Agonis Tetajt.

Dyshimet për kërcënimin e avokatit nga Shaban Gogaj, Prokuroria e Pejës nis trajtimin e rastit

Prokuroria e Pejës ka nisur trajtimin e rastit ku po dyshohet se avokati Liridon Tafa u kanos nga i akuzuari Shaban Gogaj.

Vrasja e Agonis Tetajt, mungon mbrojtësi i të pandehurit

Ka dështuar të mbahet sot seanca në Gjykatën e Pejës ndaj të akuzuarit Shaban Gogaj, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt.

Moscaktimi i avokatit bllokon gjykimin e Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen në Deçan

Procesi gjyqësor ndaj Shaban Gogajt, i cili po akuzohet për vrasjen e Agonis Tetajt, nuk po arrin të vazhdojë tash e 5 muaj.