Postet nga: vozitje e rrezikshme

Postoi video duke vozitur 222 km/h në zonën 50 km/h, Policia e identifikon dhe e gjobit vozitësin

Policia e Kosovës e ka identifikuar vozitësin i cili në rrjete sociale ka publikuar një video duke bërë vozitje të rrezikshme.

Ferizaj, në zonën 50 km/h voziste 135 km/h, ky është dënimi nga Policia i 30-vjeçarit

Policia Rajonale e Komunakacionit Rrugor në Ferizaj sot në rrugën magjistrale Ferizaj – Shtime, në fshatin Slivovë, ka ndaluar shoferin A.H., 30-vjeç, i cili ka bërë tejkalimin e ...

300 gjobë dhe 3 muaj pa patentë shofer - voziti 120 km/orë në rrugën ku maksimumi ishte 50

Një 19-vjeçar është dënuar me gjobë 300 euro dhe heqje të patentë shoferit për tre muaji pasi që ka vozitur me shpejtësi 119 km/h në rrugën ...

Voziti 106 km/h në zonën e 40 km/h, shoferit i merret leja për 1 vit

Policia e Kosovës në Mitrovicë ka vendosur gjobë dhe masa mbrojtëse ndaj një shoferi, i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 40km/h, e ...

VIDEO- Vozitje me dyer të hapura në rrugën Ferizaj- Viti

Një vozitje e rrezikshme ka ndodhur sot në rrugën Ferizaj- Viti.

VIDEO - Vozitje e rrezikshme e veturave luksoze në mes të Prishtinës

Disa makina luksoze janë filmuar duke kryer vozitje të rrezikshme në kryeqytet.

VIDEO - Vozitje e rrezikshme në autostradë

Një vozitje e rrezikshme është hasur në njërën nga autostradat në Kosovë.

VIDEO – Vozitje e rrezikshme në autostradën “Arbën Xhaferi”

Një vozitje e rrezikshme është hasur në autostradën “Arbën Xhaferi”, në segmentin Prishtinë – Lipjan.