Postet nga: Votimi

Bordet në pritje të qeverisë së re për funksionalizim

Mbajtja e zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare të 6 tetorit, e ka shtyrë edhe më tej afatin e funksionalizimit të disa institucioneve të Kosovës, shumica e të cilave janë ndë...

A do të mund të votojnë ata që nesër i mbushin 18 vjet ?

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ishte i ftuari i sotëm për programin e mëngjesit “Për ditë të mbarë”, në RTV21.

Prishtinë, arrestohet për shitje të votës

Një person në Prishtinë është arrestuar nga policia për marrje ryshfeti në lidhje me votimin.

KQZ publikon të dhëna personale të votuesve të diasporës

Një listë me emra dhe mbiemra të votuesve jashtë Kosovës është publikuar në webfaqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ).

Rreth 42 mijë aplikacione nga diaspora për të votuar në zgjedhje

Rreth 42 mijë është numri i votuesve të paraqiturve nga diaspora që dëshirojnë të votojnë për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 6 tetorit.

Bordet ‘pending’ që i la pas Qeveria Haradinaj

Disa institucione të rëndësishme të Republikës së Kosovës kanë mbetur jofunksionale për një kohë të gjatë për shkak se Kuvendi nuk ka arritur t’...

Seanca për formimin e ushtrisë nesër në orën 10

Seanca plenare e Kuvendit të Kosovës për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forcën e Armatosur të Kosovës do të mbahet nesë...

Deputetët injorojnë votimin e ligjeve

Në seancën e sotme është diskutuar gjatë Shqyrtimi i pare i Projektligjit për Dhomën e Posaçme të Gjykatës Supreme për çështjet në lidhje me ...