Postet nga: Votat nga Serbia

DOKUMENT- Aktgjykimi i Supremes për votat e Serbisë

Gjykata Supreme e Kosovës e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e tre kandidatëve për deputetë nga Lëvizja Vetëvendosje, Alban Hyseni, Arta Baraliu dhe ...

Limaj: Gjykata Supreme dhe PZAP treguan se shteti ligjor funksionon

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka reaguar pasi Gjykata Supreme vendosi përfundimisht që votat të ardhura nga Serbia të largohen nga rezultati përfundimtar i zgjedhjeve të 6 ...

Drama me votat e ardhura nga Serbia

Koalicioni NISMA-AKR-PD, pritet të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës.

Nisma Socialdemokrate akuzon Vetëvendosjen për 'pazare' me Nenad Rashiq

Nisma Socialdemokrate ka akuzuar Lëvizjen Vetëvendosje për 'pazarllëqe' me kandidatin për kryeministër nga koalicioni "Slloboda", pas ankesës së këtyre të fundit në ...

Telenovela me rezultatet e zgjedhjeve

Ankesat e subjekteve politike dhe kandidatëve për deputetë kundrejt rezultateve të zgjedhjeve të 6 tetorit të shpallura nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) javën e kaluar, e kanë ...

Pesë ankesa në Supreme për vendimet e PZAP

Gjykata Supreme ka njoftuar se deri më tani ka pranuar 5 ankesa, në lidhje me vendimin e PZAP-së për rinumërim të votave dhe largimin e votave të ardhura nga ...

PZAP, dy vendime të ndryshme për të njëjtën ankesë të Nismës për votat nga Serbia

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka vendosur dy herë lidhur me ankesat e koalicionit NISMA-AKR-PD për shpalljen e pavlefshme të 3.782 fletëvotimeve të ardhura nga Serbia.

PZAP e refuzon ankesën e koalicionit NISMA-AKR-PD për votat nga Serbia

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka refuzuar dhe cilësuar si jashtë afatit ligjor, ankesën e koalicionit NISMA-AKR-PD, për 3,700 zarfet më vota të ardhura ...